Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

9 apr. 2014

Recunoaste o melodie doar din cateva acorduri

Ştiu că tuturor ni s-a întâmplat să auzim o melodie pe care ne-am dori să o mai ascultăm, insă nu ştim cine o cântă şi nici măcar cum se numeşte, este greu să o găsim şi va trebui să aşteptăm să fie difuzată din nou, sau să o auzim din întâmplare, sperând ca de data aceasta să aflăm ce melodie este şi cine o interpretează. Dar dacă nu se întâmplă aşa atunci putem apelăm la Shazam care recunoaşte melodiile după nume şi artist, înregistrând un fragment din aceasta şi comparându-l cu o bază de date uriaşă de pe internet.
   Aplicaţia face parte din categoria “necesare” pentru orice iPhone. Android, sau iPad, utilizatorii având posibilitatea de a se conecta în conturile Facebook pentru a împărtăşi melodiile descoperite prin Shazam cu prietenii.
Dacă v-am convins să o încercaţi o puteţi Descărca de Aici.
  • Rulaţi aplicaţia.
  • Apăsaţi butonul din centru pentru a asculta şi căuta melodia în baza de date.
  • Aşteptaţi 10 sec până veţi primii lista cu posibile melodii şi interpreţii care ar putea fii ceia ce cauţi (asta dacă există mai multe rezultate).
Puteţi lăsa un comentări cu privire la rezultatele obţinute!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!