Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

26 nov. 2018

Ruleaza Jocuri si Aplicatii Android pe PC (Windows)

Dacă aveţi un joc favorit însă acesta rulează doar pe Android (smartphone cu acest sistem de operare) însă doriţi acel joc de pe pc aflaţi că puteţi face acest lucru cu ajutorul unui emulator Android pentru Windows.
  Aşadar puteţi juca jocuri android pe PC, tot ce trebuie să faceţi este să instalaţi o aplicaţie emulator cu ajutorul căreia veţi putea descărca şi rula un joc, sau o aplicaţie specifică sistemului de operare android pe pc. 
  Am mai vorbit de astfel de aplicaţii emulator pe acest canal însă astăzi vin şi vă prezint, după spusele producătorilor cel mai bun emulator android pentru pc şi anume KO PLAYER. 
  Modul de instalare configurare/utilizare este destul de simplu, dacă aiţi mai lucrat cu astfel de aplicaţii, dacă însă acesta este primul emulator android pe care îl instalaţi, vă invit să urmăriţi clipul de mai jos. 
In principiu lucrurile sunt simple descărcaţi KO PLAYER de Aici, apoi începeţi instalarea, vă va cere conectarea la un cont Google, dacă aveţi unul vă conectaţi introducând adresa de mail şi parola, dacă nu aveţi vă creaţi unul. 
  După instalare porniţi aplicaţia şi intraţi în Google Play pentru a descărca jocul android pe care doriţi să îl rulaţi pe calculator.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!