Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

15 nov. 2018

Aplicatia Care Te Scapa de Lag si iti Creste FPS-urile In Jocuri


Dacă nu aveţi un PC foarte performant cu siguranţă aplicaţia prezentată astăzi vă va ajuta. Advanced SystemCare este aplicaţia care cu un singur click puteţi să vă optimizaţi pc şi să reparaţi anumite erori ale sistemului de operare, de asemenea tot Advanced SystemCare poate să vă aleagă cele mai bune setări pentru a obţine un randament mai bun.

  Aşa cum am spus puteţi să folosiţi aplicaţia Advanced SystemCare apăsând un singur click, mai cu seamă apăsarea butonului Scan now. 
  Această aplicaţia necesită un oarecare grad de atenţie în momentul în care se aleg setările (bifarea anumitor căsuţe depinde de ceea ce doriţi să obţineţi de la această aplicaţie).
  Pentru a vedea cum acţionează această aplicaţie şi care sunt rezultatele, vă voi lăsa un clip în care veţi vedea ce anume şi cum trebuie să utilizaţi Advanced SystemCare pentru a avea un rezultat cât mai bun.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!