Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

22 oct. 2018

Dual Monitor Tools Te Ajuta sa Folosesti 2 Monitoare Fara sa intre Jocul in Bara


  Dacă în articolul trecut vă vorbeam cum puteţi conecta corect două, sau mai multe monitoare la un pc, astăzi vin şi vă vorbesc despre o aplicaţie care odată instalată şi setată vă va permite să mergeţi de pe un monitor pe altul în timp ce vă jucaţi fără ca jocul să intre în bara de start.
  Poate aţi observat faptul că atunci când vă jucaţi în full screen un joc şi doriţi să navigaţi pe cel de al doilea monitor pentru a face diferite acţiuni pe acesta, jocul intra automat în bară, iar pentru al repune în full screen trebuie să aşteptaţi.

  Acest lucru poate fii uneori foarte neplăcut şi de aceea m-am gândit să vă prezint aplicaţia Dual Monitor Tools, o mică aplicaţie care odată instalată şi setată vă poate scăpa de această problemă. Modul de utilizare nu este foarte complicat, ar pentru a înţelege mai bine ce aveţi de făcut vă invit să urmăriţi clipul de mai jos. 
  În principiu tot ce aveţi de făcut este să instalaţi Dual Monitor Tools şi să setaţi diferite taste pentru a face trecerea de pe un monitor pe altul fără ca jocul să mai intre în bară de start.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!