Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

1 sept. 2018

Cum iti Faci Cont PayPal si Cum Retragi Banii

Am mai scris câteva articole despre acestă platformă numită PayPal, platformă care vă permite să faceţi transferuri de bani online. Sunt deja foarte multe site-uri care acceptă ca formă de plată banii din PayPal şi de asemenea dvs. puteţi câştiga banii online prin diferite metode, banii ce vă vor fii transferaţi în acest cont de PayPal.
  Banii pe care îi aveţi în contul de PayPal îi puteţi cheltui online făcând diferite cumpărături, sau îi puteţi retrage, transformându-se în bani fizici, asta dacă la contul PayPal aţi ataşat un card bancar VISA ELECTRONIC acceptat (ING sau Banca Transilvania).
  La început trebuie să vă creaţi un cont Aici Completând toate datele reale (dacă nu sunteţi majori, completaţi cu datele părinţilor). 
  După crearea contului acesta va fi verificat şi vi se va permite depozitarea banilor în cont. link-ul prin care se va transfera bani va fii chiar adresa de mail cu care v-aţi creat contul de Paypal. 
  Aşa cum v-am spus pentru a putea scoate banii din contul PayPal trebuie să introduceţi datele unui cont bancar. se va face transfer de către cei de la PlayPal suma de 1.50 euro în contul indicat şi şi se va cere id-ul acelei tranzacţii, id pe care îl luaţi de la bancă sau îl găsiţi în istoricul de tranzacţii efectuate, dacă aveţi acces la Internet Banking. 
  Deşi paşi de creare şi configurare a contului nu sunt dificili, puteţi întâmpina unele probleme în completarea câmpurilor obligatorii, atenţie toate datele trebuie să fie valide, deoarece se va face o verificare suplimentară dacă prin cont au intrat mai mult de 2500 de dolari, această sumă este limita permisă de către PayPal pentru un cont Standard, trecerea la un cont Premium făcându-se prin aceste verificări suplimentare (buletin+ o factură de utilităţi în care să se vadă numele şi adresa).
  Am creat un clip în care veţi vedea ce trebuie să faceţi pentru a vă crea acest cont, tot în acest clip veţi vedea cum ataşaţi un card şi cum retrageţi banii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!