Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

25 aug. 2018

ADBLOCK TE SCAPA DE RECLAME SI ANUNTURI NEDORITE

Deşi ca şi YouTuber sau Blogger nu ar trebuii să scriu acest articol, totuşi o fac şi asta pentru că m-am săturat de paginile care afişează anunţuri agresive, ba mai mult anumite site-uri maliţioase te obligă să dai click pe link-uri dubioase.
  Pentru toţi aceea care s-au săturat de afişarea anunţurilor într-un mod abuziv de câte ori navighează pe net astăzi vin şi le propun o aplicaţie care îi va scăpa de această problemă. 
  Aplicaţia se numeşte Adblock Plus şi poate fii instalată atât pe PC sau laptop cât şi pe smartphone avand versiuni diferite in functie de browser-ul folosit.
  Este de ajuns să o descărcaţi şi să o instalaţi, iar aceasta vă oprii toate anunţurile ce ar trebui să se afişeze pe o pagină, dacă doriţi puteţi seta şi excepţii cum ar fi anumite site-uri unde vrei ca publicitatea să fie afişată. 
  Datorită acestei aplicaţii Google a anunţat pierderi de milioane de dolari, din ne afişarea de anunţuri şi au dat în judecată producătorii aplicaţiei Adblock aceştia din urmă câştigând procesul. Cei de la Google au încercat după aceea cumpărarea acestei aplicaţii, demersurile rămânând fără rezultat, producători aplicaţiei Adblock preferând să o pună în continuare la dispoziţia utilizatorilor în mod gratuit. 
Puteţi descărca Adblock de Aici (pentru Google Chrome) si de Aici (pentru Opera).
  Aveţi mai jos un clip în care veţi vedea cât de simplu de utilizat şi eficientă această aplicaţie şi de asemenea veţi vedea şi modul de setare a excepţiilor dacă doriţi acest lucru.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!