Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

18 iul. 2018

Setari Microfon Pentru o Voce Mai Buna

Pentru toţi aceea care folosesc în activitatea lor un microfon, fie că vorbesc cu prieteni, fie că sunt YouTuberi sau îşi desfăşoară activitatea pe alte platforme asemănătoare, sau de ce nu pentru cei care ţin conferinţe online.
  Astăzi voi scrie un articol despre posibilitatea de a îmbunătăţi sunetul redat de microfonul folosit. Este greu să găseşti un microfon care să redea sunetul dorit, de aceea uneori este nevoie de setări sau aplicaţii care să intervia pentru a vă mulţumi.
  Una dintre aceste aplicaţii este VoiceMeeter, aceasta vă crează o placă de sunet virtuală şi vă oferă posibilitatea prin câteva setări, în funcţie de vocea dvs. şi rezultatele pe care doriţi să le obţineţi, să aveţi vocea dorită. VoiceMeeter poate îngroşa vocea, o poate suptia, poate scoate zgomotul de fond al microfonului (acel bâzâit, sau fâşiit) poate mări şi micşora volumul. 
  Vă poate ajuta să folosiţi acelaşi microfon pe mai multe piste audio, etc.
Aplicaţia VoiceMeeter este gratuită şi o puteţi descărca de Aici.

Pentru a face setările necesare vă trebuie atenţie şi răbdare.
1. Se setează microfonul
2. Se alege pistă audio virtuală numită Virtual Cable
3. Se alege ca microfon Default pista virtuală
4. Se fac setările dorite de reglaj al voci şi volum şi de asemenea şi zgomot de fond

  În mare aceştia sunt paşi pe care trebuie să îi urmaţi, dar pentru a înţelege ce aveţi de făcut, am creat un VideoTutorial pentru dvs. în care explic pe larg ce trebuie să faceţi pentru a avea un sunet perfect, redat chiar şi de un microfon mai puţin performant.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!