Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

29 iul. 2018

Debut Record Aplicatie Gratuita de Filmat Desktop-ul

Sunt multe situaţii în care vă doriţi să filmaţi desktopul pc-ului sau al laptopului şi poate vă întrebaţi ce aplicaţie gratuită puteţi folosi. Ei bine astăzi m-am gândit să vă aduc la cunoştinţă aplicaţia cu care vă puteţi filma desktopul.

 Aplicaţia se numeşte Debut Video Capture Software şi este aplicaţia gratuită care vă pune la dispoziţie foarte multe opţiuni de filmare, aceasta nu este o aplicaţie trial limitată de o anumită perioadă de utilizare şi de asemenea nu este limitată în ceea ce înseamnă setările ce le puteţi face pentru a putea face o filmare mai mult decât decentă.
  Aplicaţia este destul de intuitivă, este bine configurată încă de la început, tot ce trebuie să faceţi este să vă alegeţi perifericele audio şi video pe care care le utilizaţi şi de asemenea puteţi face şi alte setări de rezoluţie şi format al filmări

Descărcaţi de Aici Debut Video Capture Software

  Instalaţi aplicaţia şi urmaţi paşi menţionaţi în clipul de mai jos. Cu siguranţă această aplicaţie vă va fi de folos, fiind aşa cum v-am spus o aplicaţie gratuită, uşor de utilizat şi configurat şi de asemenea această aplicaţie nu este o mare consumatoare de resurse, aşa cum sunt alte aplicaţii similare, acestea din urmă, datorită consumului excesiv creând lag pe filmare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!