Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

7 iun. 2018

CUM FACI UPDATE WINDOWS 32 BIT LA 64 BIT, SI DE CE?

De multe ori am fost întrebat cu se poate face trecerea de la un Windows de 32 bit (x86) la unul pe 64 fără pierderea datelor. De ce ar vrea cineva să facă această trecere de la 32 la 64 este lesne de înţeles, Windows-ul pe 32 bit recunoaşte până la 4 gb din memoria ram şi dacă ai mai mult de atât ar trebui să treci pe 64 bit şi de asemenea sunt anumite jocuri care nu funcţionează pe 32 bit fiind obligat să se facă instalare sistemului pe 64 bit.
  Această trecere se face prin două metode fie se face o instalare de la zero a sistemului de operare, se pune pe un dispozitiv Windows-ul de 64 bit şi se face instalarea, fie se alege varianta update-ului care nu duce la pierderea datelor, făcându-se o rescriere a datelor.
  Această a doua metodă este mai indicată întrucât nu eşti nevoit să faci instalarea de drivere şi aplicaţii ce le aveţi instalate.
  Pentru a face trecerea de la 32 la 64 bit prin update trebuie să aveţi pe stick sau alt suport aceeaşi versiune de windows dar pe 64 bit, se va face bootarea după suport, se vor trece de paşii de instalare şi în momentul în care sunteţi întrebaţi dacă doriţi să faceţi un update sau doriţi să faceţi o instalare Advanced (Recomandată) alegeţi prima variantă să faceţi Update în felul acesta se va face aşa cum v-am spus o rescriere fără pierderea datelor.
  Aveţi mai jos un Clip pe care vă invit să îl urmăriţi, veţi vedea în VideoTutorialul prezentat paşi exacţii pe care trebuie să îi urmaţi.

1 comentarii:

  1. tutorialul este bun
    dar eu am derscarcat windowsul 8 care era pus pe 32bit de pe un dvd si acestia sia facut qpdate si sa facut 8.1 si daca instalez din nou 8 se va pune pe 64bit apropo procesorul suporta 64bit

    RăspundețiȘtergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!