Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

31 mai 2018

JOCURI SI APLICATII ANDROID PE PC SI LAPTOP Cu NOX

Dacă vă interesează să rulaţi anumite aplicaţii, sau jocuri android pe PC puteţi folosi un emulator android (o aplicaţie care poate rula jocuri şi aplicaţii android pe PC). Una dintre cele mai cunoscute aplicaţii Blue Stacks, însă această aplicaţie este o mare consumatoare de resurse, de aceea vin şi recomand o altă aplicaţie care v-ar putea ajuta, aplicaţia se numeşte Nox.

  Nox este una dintre cele mai recomandate aplicaţii când vine vorba de simulatoare android, şi asta datorită faptului că are un consum redus de resurse. Această aplicaţie este ideală pentru cei care doresc să joace PUBG Mobil pe PC.
  Tot ce aveţi de făcut este să descărcaţi aplicaţia Nox şi să o instalaţi, să vă creaţi un cont Google (în caz că nu aveţi deja unul). Apoi trebuie să mergeţi şi să descărcaţi din Google Play aplicaţia sau jocul pe care doriţi să îl rulaţi pe Calculator.
  Vă las mai joc un Clip în care explic pe larg modul de descărcare, instalare şi utilizare a acestui emulator android numit Nox.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!