Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

27 apr. 2018

Cum te Protejezi de Flood - Firewall Settings

Deşi nu ar trebuii astfel de lucruri se întâmplă însă, când cineva te supără, îţi pică rău, te plictiseşti, sau din alte motive te gândeşti că ar fi super amuzant să îi dai un Flood. Poate vă întrebaţi ce este acela un flood, ei bine acest termen este folosit atunci când cineva îţi aglomerează reţeaua cu un volum atât de mare de date încât reţeaua se blochează pentru un interval de timp, mai mic sau mai mare în funcţie de acel volum de date.
 În tot acest timp conexiunea la internet va fi întreruptă total sau parţial. Împiedicând astfel desfăşurarea în bune condiţii activităţile dependente de internet. ne putem proteza împotriva unui astfel de atac prim mai multe metode. Având în vedere că este necesară aflarea ip-ului pentru un astfel de atack DDOS. Putem folosi vpn, putem contracta servicii de internet cu ip dinamic (care să se schimbe) putem folosi un router cu protecţie Anti-DDOS, său puteţi face anumite setări care să blocheze în firewall intrările de date pe anumite porturi.
  Despre aceste setări voi vorbi în clipul ataşat acestui articol. Veţi vedea că se pot bloca anumite intrări prin folosirea unor reguli noi create în firewall.
  Urmăriţi clipul de mai jos pentru a ştii ce aveţi de făcut.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!