Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

1 mar. 2018

Super Protectie Antivirus cu Avast si Hitman Pro

Mulţi dintre voi doriţi să vă protejaţi împotriva atacurilor din mediul online şi doriţi să ştiţi ce antivirus este cel mai bun pentru a nu avea probleme cu viruşii care pot să intre în sistemul vostru fără ca voi să vă daţi seama şi acest lucru poate afecta performanţa sistemului. Când vine vorba de aplicaţi antivirus mereu am recomandat Avast sau Avira dacă doriţi soluţii free iar dacă doriţi ceva mai mult am recomandat Bitdefender sau Kaspersky ca şi aplicaţii antivirus comerciale (pentru care trebuie să plătiţi).
  Astăzi însă voi recomanda o combinaţie Antivirus+Anti-Malware care va fi ca un zid de nepătruns înfaţă atacurilor. Aplicaţia antivirus pe care vi-o recomand este Avast, iar aplicaţia Anti-Malware se numeşte Hitman Pro. Aceste aplicaţii pot funcţiona împreună, completându-se foarte bine. Modul de instalare şi utilizare, este unul comun, după descărcare făcându-se instalarea ambelor aplicaţii, urmând paşi de instalare. După instalare se poate scana sistemul cu ambele aplicaţii, iar în cazul în care aveaţi viruşi cu siguranţă, după scanare aceştia vor fi eliminaţii.
Atenţie
  În urma scanări aceste aplicaţii pot identifica ca fiind viruşi şi anumite aplicaţii legite, sau diferite crack-uri pe care le folosiţi la activarea anumitor aplicaţii, de aceea este bine după terminarea scanări să se facă o verificare a rezultatelor găsite.

  Descărcaţi de Aici Avast
  Descărcaţi de Aici Hitman Pro.

  Pentru a ştii cum trebuie să folosiţi aceste aplicaţii vă recomand să urmăriţi clipul de mai jos în care prezint modul de instalate şi utilizare a ambelor aplicaţii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!