Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

21 feb. 2018

VSDC Cel mai Bun Editor Video Gratuit

De multe ori am fost întrebat care este cea mai bună aplicaţie gratuită de editat video şi niciodată nu am ştiut să răspund, pentru că îmi veneau în cap câteva nume, inclusiv Windows Movie Maker, aplicaţia cu care venea Windows 7 şi care te putea ajuta să editezi video, destul de rapid şi uşor, deşi acea aplicaţie avea câteva minusuri când era vorba de formatul video ce îl putea suporta, dar totuşi Wiindows Movie Maker a fost o aplicaţie destul de utilizată în trecut.
  Mai putem aminti aici o altă aplicaţie de editat destul de cunoscută şi anume Videpad Editor care de asemenea te ajută să editezi video destul de uşor, având o interfaţă intuitivă şi uşor de folosit
  Însă astăzi aşa cum aţi citit în titlu vom vorbi despre VSDC aplicaţia de editat care în versiunea gratuită, oferă cele mai multe facilităţi. VSDC se poate compara oricând cu o aplicaţie comercială, pentru care ar trebui să plătiţi o sumă destul de importantă de bani.
  Dacă aţi mai lucrat cu aplicaţii de editat veţi observa că VSDC nu diferă cu nimic de alte aplicaţii de editat, veţi găsi tot ce aveţi nevoie, Pentru a ştii să utilizaţi aplicaţia VSDC să las un clip, în care am arătat cum anume puteţi importa un video, edita şi apoi salva produsul finit.
 Puteţi descărca VSDC de Aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!