Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

5 ian. 2018

Probleme Grave Descoperite la Procesoarele Intel

Dacă acum câteva luni aceste probleme erau considerate zvonuri aruncate pe piaţă de cei de la Amd acum se pare că totul este o certitudine confirmata chiar de directorul intel Brian Krzanich.
O să scriu mai multe articole pe această temă pentru a vă aduce la cunoştinţă toate aspectele ce ţin de această problemă.
  Cu ceva timp în urmă Google avertiză despre descoperirea unei vulnerabilităţi de securitate la procesoarele intel datorită unui sistem de operare propriu, sistem care ajută procesorul să răspundă mai rapid la comenzi, însă acel sistem putea fii accesat de cine nu trebuia şi astfel se putea acea acces la informaţii vitale.
  Fiind vorba de probleme de securitate la nivel hardware, sunt afectate toate dispozitivele, indiferent de sistemul de operare folosit. Aşadar Microsoft, Google şi Apple şi alţii vor trebui să lanseze update-uri de securitate.
  Update-urile de securitate ale sistemelor de operare nu vor rezolva complet problemele, ci vor încerca doar să facă mai dificilă accesarea memoriei kernel. În plus, dispozitivele vor fi încetinite de aceste update-uri.
  În funcţie de vechimea procesorului, un calculator, va rula cu 5% până la 30% mai greu Cu cât mai vechi este procesorul, cu atât mai mare procentul cu care acesta va fi mai lent după aplicarea update-urilor.
  Microsoft a început deja livrarea unui patch de securitate pentru Windows 10. Acest patch reprezintă doar începutul actualizărilor.
  Aveţi aici articolul în care directorul Brian Krzanich se scuză şi se acuză.
  Vă invit să urmăriţi acest clip video în care abordez mai pe lard acest subiect.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!