Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

23 ian. 2018

Droid4X Cel mai Bun Simulator Android pentru PC

Am tot fost întrebat cum se poate juca cineva jocurile de pe telefonul android pe calculator. Acest lucru este posibil prin folosirea unei aplicaţii android simulator pentru pc, cea mai cunoscută aplicaţie de acest tip este Bluestacks însă dezavantajul acestei aplicaţii este că are un consum mare de resurse. 
  De aceea m-am gândit să vorbesc despre o altă aplicaţie cu care puteţi face acelaşi lucru, dar care să consume mai puţine resurse.
  Droid4X este aplicaţia care vă permite să folosiţi aplicaţiile şi jocurile specifice android pe pc. Tot ce trebuie să faceţi este să descărcaţi şi să instalaţi această aplicaţie, la instalare vi se va cere un cont de Google, după ce vă creaţi unul, sau vă logaţi la unul deja existent puţei intra în Google play de unde puteţi descărca jocuri şi aplicaţii android pe pc. Pentru a înţelege mai bine ce aveţi de făcut vă las acest tutorial video, unde găsiţi toate amănuntele de care aveţi nevoie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!