Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

6 dec. 2017

Repara si Calibreaza Bateria Smartphone Android

De multe ori am rămas fără baterie la telefon când aveam mai mare nevoie de acesta, aşteptăm un apel sau doream să sunăm pe cineva, sau chiar in mijlocul unei conversaţii. Mulţi dintre dvs. sunt convins că şi-au schimbat dispozitivele din cauza faptului că bateria îi ţinea din ce în ce mai puţin spre deloc. mă întreb cât dintre dvs. v-aţi gândit că acea baterie se poate repara, ca acea descărcare prematură se datorează unor cicluri de încărcare incorecte. 
  Foarte mulţi dintre noi din necunoaştere, încărcăm telefonul când considerăm că este necesar, dar puţini ştim când este imperativ necesar să încărcăm telefonul, când este şi cât este corect să stea la încărcat un telefon pentru a prelungi viaţa bateriei la maxim. 
  Este recomandat ca un telefon să fie pus la încărcat când mai are încă 15% bateria încărcată şi se scoate de la încărcat când a atins pragul de 100% de incărcare, dar puţim reuşim să respectăm aceste recomandări, executând nişte cicluri de încărcare incorecte, aceste cicluri făcând ca bateria noastră să nu mai aibă acelaşi randament, sau chiar să nu mai funcţioneze corect (indicare nivel de încărcare incorect) putând ajunge până la defectarea completă a bateriei (nu se mai încărca/este moartă). 
  Am creat un clip (daţi click mai jos) în care explic pe larg paşi ce trebuiesc făcuţi, dacă doriţi să reparaţi o baterie prin calibrare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!