Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

19 dec. 2017

De Unde Descarci Windows Original Gratuit???

De multe ori am fost întrebat de unde descarc anumite aplicaţii full gratis, însă de cele mai multe ori am fost întrebat de unde descarc Windows Original Gratuit. Încă de la început vreau să vă pun în temă cu câteva aspecte negative ce le pot avea descărcările de aplicaţii full oferite de anumite persoane şi apoi vom vedea şi de unde le putem descărca.

  Trebuie să ştiţi că odată cu acel crack de activare, sau cu descărcarea folder-ului ce conţine installer-ul aplicaţiei dorite, puteţi descărca şi alte chestii nedorite cum ar fi viruşi, sau mai rău un keylogger care să vă capteze informaţiile. 
  De multe ori cel ce pune la dispoziţie aplicaţia vă spune în instrucţiunile de instalare şi crack-uire să dezinstalaţi antivirus-ul. Iar dacă până acum vedeaţi doar partea bună a acestor aplicaţii crack-uite, (este gratis şi merge) vă voi spune şi câteva părţi negative care să vă facă să vă gândiţi de două ori înainte să descărcaţi o aplicaţie crack-uită.
1 Un alt minus al acestor descărcări este ca aplicaţiei crack-uite nu i se poate face update (inclusiv sistemului de operare Windows), dacă însă se comite greşeala să se facă update la o nouă versiune apărută, va fi depistat crack-ul şi aplicaţia nu va mai funcţiona.
 2 De cele mai multe ori descărcăm altceva decât aplicaţia dorită şi ne infestăm pc-ul cu diferiţi viruşi, sau aşa cum am spus chiar şi mai rău.
3 De multe ori după ore de căutări şi aşteptări pentru a se face descărcare ne trezim că aplicaţia nu funcţionează, crack-ul nu o poate activa, sau alte erori.
  Cel mai bine este să cumpăraţi aplicaţia, să aşteptaţi o ofertă, să descărcaţi o versiune mai veche, să descărcaţi o versiune trial (pe care să o reinstalaţi la 30 de zile), sau să folosiţi un key valid găsit pe net, ori un serial key obţinut de la amici.
  Dar dacă nimic din toate astea nu va convins sa nu folositi aplicatii crack-uite şi totuşi doriţi să faceţi rost de aplicaţia dorită puteţi folosi vestitul Torrent şi anumite torrente în special, cum ar fi Filelist (dar aici va trebuie invitaţie) de asemenea puteţi folosi site-ul Pirate Bays, sau alte site-uri, sau blog-uri cum ar fii pe felie sau site-ul Softlay, De unde puteţi descărca printre altele toate sistemele de operare Windows 32 şi 64 bit de la Windows Xp până la Windows 10.

2 comentarii:

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!