Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

11 apr. 2017

Elimina Fortat Aplicatiile Preinstalate in Windows 10


  Poate că mulţi dintre dvs au auzit, sau au auzit că Windows 10 vine cu multe aplicaţi preinstalate, aplicaţii care pe lângă faptul că consumă resurse fac şi ca Windows 10 să necesite un spaţiu liber mare pentru a putea fii instalat şi pentru a rula în bune condiţii.
  Am spus de multe ori că sistemul de operare cel mai bun nu există, trebuie să instalezi Windows-ul potrivit pentru pc-ul dvs. Dacă aveţi un sistem slab sub 2 GB Ram vă recomand Windows XP, dacă aveţi peste 2 GB Ram vă recomand windows 7 şi Dacă aveţi 4 GB sau peste puteţi instala Windows 10.
  Şi totuşi chiar şi pentru cei care au peste 4 GB Ram este bine să optimizeze sistemul de operare Windows 10 pentru a se bucura de avantajele acestuia foarte rapid.
  Sunt mai multe metode de a optimiza Windows-ul 10, astăzi însă am să vorbesc despre posibilitatea de a dezinstala aplicaţiile cu care vine Windows-ul 10 şi de care nu aveţi nevoie.
  Metoda de astăzi necesită cunoştinţe minime şi presupune deschiderea consolei CMD şi scrierea în această a unei comenzi.
   Pentru a înţelege ce aveţi de făcut vă recomand să vizionaţi Clipul de mai jos.

1 comentarii:

 1. Bună ziua, sunt Theresa Williams După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot ce-i puteam să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aduc înapoi, dar eu sunt tipul care nu credea niciodată în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, Am trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că exul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca isi pare rau pentru tot ce sa intamplat ca vrea sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care mi-a ajutat cu propria mea problemă. Email: drogunduspellcaster@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz.

  1) vrăji vrăji
  2) vrăji pierdute
  3) Vrăjile divorțului
  4) Vrăjile căsătoriei
  5) Vraja de legare.
  6) vrăji de rupere
  7) Înlăturați un iubit trecut
  8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
  9) doresc să-ți satisfacă iubitul
  Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
  Prin intermediul drogunduspellcaster@gmail.com

  RăspundețiȘtergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!