Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

17 mar. 2017

Cum si De Ce sa Opresti Update-urile in Windows 10

Sunt puţin cei care îşi permit, sau sunt dispuşi să îşi achiziţioneze un sistem de operare Windows 10 cu licenţă şi atunci recurg la tot felul de metode de activare a acestui sistem de operare. Această activare frauduloasă va fi depistată de către Microsoft la un eventual Update, acesta fiind principalul motiv pentru care recomand oprirea serviciului Windows Update.
  Un alt motiv pentru care recomand acest lucru este acela că odată cu un eventual Update vi se bagă pe gât tot felul de chestii uneori inutile care nu de puţine ori au adus erori, sau au îngreunat functionarea sistemului de operare. Este bine ca atunci când aţi instalat Windows-ul, aţi instalat toate driverele şi totul merge ok, în cazul în care aveţi un Windows original cu licenţă cumpărată să faceţi viitoarele update-uri manual, în acest fel veţi avea controlul aceea ce instalaţi. 
  Pentru cei care însă nu au un Windows cumpărat şi pe care l-au descărcat de pe diferite torrente preactivat, sau l-au activat după aceea le recomand aşa cum am spus să oprească acest serviciu Windows Update. 
  De regulă oprirea serviciului se face din consola de servicii astfel
Tastaţi services în bară de căutare apoi daţi click pe services şi căutaţi serviciul Windows Update pe care îl puneţi pe Disabled - Stop - Apply - OK
  Mai sunt şi alte metode de a opri acest serviciu, metode pe care le voi prezenta ci Video de mai jos.

1 comentarii:

  1. foarte util tutorialul iar daca se poate asi sugera un tutorial despre instalarea
    si setarea connectify hotspot si cum se poate transforma windows 7 in hotspot wifi.
    numele meu este emilian nitoiu si daca vreti sa-mi raspundeti personal am adresa de
    email: emilian.nitoiu@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!