Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

10 feb. 2017

Tubebuddy te Ajuta sa devi un YouTuber mai Bun

Cu mult timp în urmă am făcut trecerea de la scris la audio vizual (de la blog la YouTube) vroiam sa incerc ceva nou. Imediat aveam sa imi dau seama ca este destul de dificil si ca aceasta treaba necesita mai multa munca si investitie si de asemenea necesita si mult timp. La inceput era tare greu să mă organizez, pierdeam mult timp cu tot felul acţiuni pentru optimizarea canalului (căutarea de cuvinte cheie, titluri şi altele).
   Într-o zi am aflat de Tubebuddy o extensie care îţi poate uşura munca extrem de mult prin automatizarea unor acţiuni ce trebuie să le faci pe un canal de YouTube.
  Utilizarea extensiei este relativ simplă aceasta instalându-se în Browser (Mozila, Opera, Google Chrome, etc.) După instalare în momentul în care vă veţi loga pe canalul dvs. vă va cere permisiunea de a utiliza datele şi informaţiile de pe canal. 
  După apăsarea butonului permiteţi, prin care vă daţi acordul în momentul în care veţi accesa tabloul de bord al canalului veţi observa prezenţa acestei extensi.
  Pentru a înţelege cum funcţionează vă invit să o instalaţi şi apoi să o testaţi urmărind clipul de mai jos.

Descărcaţi Tubebuddy de Aici.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!