Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

5 feb. 2017

Cum instalezi Windows-ul Fara Stick si Fara CD - Dual Boot

  Se poate întâmpla să nu putem reinstala Windows-ul pentru că nu avem dvd writer (cazul multor notebook-uri) fie nu avem la dispoziţie un stick pe care să punem un sistem de operare cu ajutorul unei aplicaţii ca Rufus şi apoi să bootam şi să instalăm Windows-ul după acel stick. 

  Deşi se pare că în astfel de situaţi mulţi recomandă o instalare peste, direct de pe o imagine iso pe care să o montăm cu ajutorul aplicaţiei DAEMON Tools. Această soluţie eu nu o recomand pentru că în acest fel vom avea două Windows-uri unul peste altul.
  Eu vă prezint o soluţie care vă poate ajuta atât să reinstalaţi Windows-ul atunci când nu aveţi nici dvd writer, nici un stick pe care să treceţi un sistem de operare, ca apoi să îl bootati şi să îl instalaţi, Fie doriţi să vă creaţi un Dual Boot (două sau mai multe sisteme de operare instalate pe acelaşi dispozitiv) pentru a alege ce sistem doriţi să folosiţi la un moment dat.
  Soluţia corectă în situaţia în care nu aveţi posibili să instalaţi în alt mod Windows-ul este să creaţi o partiţie primară cu ajutorul aplicaţiei Mini Tools Partition, sau EaseUS Partition

 După ce aţi creat acea partiţie pe care veţi instala ulterior Windows-ul, trebuie să creaţi un manager de boot, acesta se poate crea cu ajutorul aplicaţiei EasyBCD

Descarcati de aici EasyBCD

  Deşi paşi pe care trebuie să îi urmă sunt la prima vedere s-ar putea să vi se pară numeroşi aceştia nu sunt dificili şi pentru a vă usora munca, am făcut un Video Tutorial în care vă explic în amănunt ce aveţi de făcut pentru a putea să instalaţi Windows-ul chiar dacă nu aveţi dvd writer sau stick, sau dacă vreţi să aveţi un sistem Dual boot.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!