Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

27 ian. 2017

Setari Skype pentru Consum Redus si Rezolvarea altor Probleme

Poate că aţi observat că aplicaţia Skype a început să consume foarte multe resurse în ultimul timp odată cu update-ul către noi versiuni. Acest lucru se datorează introduceri unor noi funcţii şi a unor procese (necesare pentru afişarea anunţurilor).
  Pentru a face skype-ul să consume mai puţin este nevoie de instalarea unei versiuni anterioare şi de asemenea şi alte setări pe care le veţi vedea în clipul de mai jos, pe care vă invit să îl urmăriţi cu atenţie.

1 comentarii:

  1. Buna ziua! am vrut sa precizez ca in momentul descarcarii skype 6.9 de pe pagina din tutorial (fisierul are 31mb ) la descarcare se descarca 41 mb,deci ceva se descarca in plus,am incercat de mai multe ori si am renuntat dar am reusit sa descarc skype 6.9 de 31 mb de pe alt site , l-am instalat ....dar surpriza ....nu te lasa sa te conectezi,o fi din cauza ca in prealabil am dezinstalat versiunea de skype 7,4 ce era in calculator cu Iobitunistaler ?si o mai fi ramas ceva fisiere din el ce nu permite logarea,se mai poate cauta manual fisiere ca sa le elimin sau trebuie sa reinstalez Windowsul(mentionez ca folosesc Windows 7 cu succes)Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!