Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

30 ian. 2017

Repara Browser-ele, Aducandu-le la Setarile Initiale

  În ultimul timp tot mai multe probleme apar în funcţionarea Browser-elor şi acest lucru se întâmplă de multe ori încărcări memoriei cache a browser-ului, a unor setări greşite, sau a unor adware care s-au instalat în momentul în care aţi făcut instalarea unei aplicaţii malware (atenţie de unde şi ce instalaţi).
  Dacă şi dvs. aveţi probleme cu browser-ele, fie acestea rulează greu, vă deschid pagini de anunţuri nedorite, fie va schimbă motorul de căutare (vă setează un motor de căutare necunoscut), de care nu puteţi nici cum să scăpaţi, acesta ne putând fi schimbat, sau dezinstalat. 
  Atunci aveţi trei soluţii la dispoziţie, fie reinstalaţi Browser-ul, fie apelaţi la metoda pe care o voi prezenta, iar atunci când situaţia se complică şi nu puteţi să scăpaţi de probleme, să instalaţi Windows-ul.
 Eu astăzi vă voi prezenta o aplicaţie care se numeşte Fix My Browsers şi care cu ajutorul unui click vă poate scuti de reinstalarea browser-ului, sau mai rău de reinstalarea sistemului de operare.
  Pentru a vedea cum funcţionează şi cât de eficienţa este să invit să o instalaţi şi apoi să o rulaţi urmând indicaţiile prezentate în clipul de mai jos.

Descarcati de Aici Fix My Browsers 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!