Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

22 ian. 2017

Cum Creezi, Cum Stergi, Cum Redimensionezi o Partitie


Am fost întrebat de foarte multe ori cum putem redimensiona o partiţie după ce am instalat Windows-ul. Mulţi facem greşeala de a alege o dimensiune prea mică pentru o partiţie (de regulă partiţia C). şi atunci ne întrebăm cum putem să adăugăm spaţiu pe o partiţie fără să mai fim nevoiţi să reinstalăm Windows-ul.

  Am vorbit pe acest blog despre mai multe metode inclusiv cum se face acest lucru direct din Windows, însă mi-aţi spus că acea metodă nu prea funcţionează aşa că m-am decis să fac un alt clip (şi să scriu acest articol) în care să vă prezint o aplicaţie şi anume MiniTool Partition care să vă ajute să redimensionaţi o partiţie (să adăugaţi, sau să luaţi spaţiu dintr-o partiţie) şi chiar să ştergeţi, sau să creaţi una nouă fără să pierdeţi datele deja existente.

  Procesul cu MiniTool Partition este mai simplu decât pare, tot ce aveţi de făcut este să instalaţi aplicaţia.

Descărcaţi de aici MiniTool Partition 

  Să instalaţi şi să rulaţi apoi în funcţie de ceea ce doriţi să faceţi fie că vreţi să măriţi sau să micşoraţi o partiţie, că vreţi să o ştergeţi sau că vreţi să o creaţi va trebuie să urmaţi paşi care sunt destul de intuitivi în această aplicaţie şi care vă sunt afişaţi în meniul contextual dacă daţi click dreapta pe una din partiţii.
  Pentru a înţelege ce aveţi de făcut vă invit să urmăriţi clipul de mai jos în care explic tot ce trebuie să faceţi când vine vorba de schimbat dimensiunea unei partiţii cu ajutorul aplicaţiei MiniTool Partition.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!