Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

1 aug. 2016

WebCam On-Off - Iti Inchide si deschide Web-ul cand doresti

Dacă sunteţi unul din cei care sunt preocupaţi de faptul că r putea fi supravegheaţi prin intermediul tehnologiei, circulând foarte multe zvonuri că putem fi urmăriţi cu ajutorul camerei web care poate fi activată de la distanţă. Pentru aceea care nu vor să rişte propria integritate le recomand să încerce WebCam On-Off, aplicaţia care aşa cum îi spune şi numele vă ajută şi să opriţi Web-ul cu doar un click.

  Nu mai trebuie să puneţi plasture, diferite obiecte i dreptul wev-ului şi nici să îl deconectaţi, este de ajuns să instalaţi WebCam On-Off şi să apăsaţi butonul Desable.
  Utilizarea aplicaţiei este simplă după instalare o rulaţi şi se va deschide o fereastră în care vor fi deplistate toate dispozitivele Web iar dvs. veţi putea să le deconectaţi (pe care doriţi) cu un sigur click pe butonul Disable, urmând ca atunci când doriţi să folosiţi web-ul deconectat să redeschideţi aplicaţia şi să apăsaţi pe Enable.
  După cum aţi văzut totul este extrem de simplu însă pentru a vă convinge cum funcţionează această aplicaţie vă las un clip pe care vă invit să îl vizionaţi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!