Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

9 aug. 2016

Router Virtual Semnal WiFi cu o Conexiune prin Cablu

Nu toţi au conexiune de internet prin router (modem) de multe ori în anumite regiuni ajungând doar conexiunea prin cablu, în aceste condiţii nu ne putem conecta cu telefonul, tableta şi alte dispozitive care se conectează la net prin semnal Wi-fi şi asta pentru că nu avem acel router care să emită acel semnal pe care să îl recepţioneze dispozitivele, conectându-se astfel la net.

  Şi totuşi pentru astfel de situaţi există o soluţie şi aceasta este un router virtual care să transmită semnalul pe care să îl capteze toate dispozitivele care se pot conecta la internet prin wi-fi.
Deşi pare un proces complicat este mai uşor decât vă imaginaţi, O să vorbesc astăzi despre Mars WiFi aplicaţia care vă permite să utilizaţi netul de pe cablu prin semnal wi-fi.
  Instalaţi şi rulaţi aplicaţia se va deschide o fereastră unde veţi vedea un nume de utilizator şi o parolă cu aceste informaţii vă conectaţi la net Telefonul, tableta, şi alte dispozitive. 
Atenţie!!!
  Este necesar ca dispozitivul conectat la internet prin cablu să aibă o placă wi-fi.
  Aceştia sunt toţi paşi Descărcaţi - Instalaţi - Rulaţi - Identificaţi reţeaua Wifi (după numele furnizat de către Mars WiFi) şi vă conectaţi prin introducerea parolei oferite (dacă doriţi puteţi schimba parola generată de Mars WiFi)
Pentru a înţelege mai bine ce aveţi de făcut, vă invit să urmăriţi acest tutorial Video.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!