Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

19 aug. 2016

Ghostery Creste Viteza de Navigare pe Net

Deşi sunt YouTuber şi ar trebui să nu vorbesc despre astfel de soluţii de aţi creşte viteza de navigare şi asta pentru că îmi iau singur pâinea de la gură. Am să scriu totuşi un articol despre cum puteţi elimina toate anunţurile de pe pagini şi am să vă spun ce m-a determinat să scriu acest articol, 

  Fiind nevoit să stau foarte mult pe net sunt bombardat cu tot felul de pop-up-uri, de ştiri mincinoase şi filmuleţe false, toate te îndeamnă să dai click şi să vezi nimic mai mult decât o mie de anunţuri publicitare şi pagini web care se deschid la nesfârşit. Această practică o au marile site-uri de ştiri mondene gen Click.net, Realitatea.net, Antena 1 şi altele. Ei bine pentru toate acestea m-am gândit să vă aduc la cunoştinţă extensia Ghostery care opreşte toate anunţurile şi posibili viruşi de tip Adware/Malware Prin aceste bariere puse face ca pagină web să se încarce mai rapid, deci să aveţi o viteză de navigare mult mai rapidă.
  Aşa cum v-am spus Ghostery este o extensie care poate fii instalată pe orice browser.

 Descărcaţi Ghostery De Aici 

  După instalare Extensia poate lucra automat (opreşte automat anunţurile) dar de asemenea dvs puteţi să îi faceţi câteva setări pentru a crea o configurare a ceea ce doriţi să facă.
  Pentru a înţelege modul în care lucrează această extensie numită Ghostery vă invit să urmăriţi Tutorialul video pe care îl aveţi mai jos  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!