Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

6 aug. 2016

Cum repari Erorile Windows Services Default

De multe ori ne trezim cu eror Windows la care nu găsim o explicaţie, însă sunt şi cazuri în care erorile apar ca urmare a unor setări greşite. V-am recomandat de multe ori să închideţi din serviciile Windows de care nu aveţi nevoie, sau să treceţi anumite servicii pe nanual (din Automat) şi asta pentru a scădea din consumul de resurse al sistemului

  Însă se întâmplă ca din neatenţie, sau din alt motiv să facem anumite setări care mai târziu să ne aducă anumite erori. Pentru toţi aceea care vor să revină la setările iniţiale ale Windows-ului şi de asemenea vor să repare diferite erori le recomand să descarce aplicaţia de mai jos.

Descarca Windows Services To Default de Aici 

  După instalarea va trebui să rulaţi aplicaţia şi să apăsaţi butonul Start Repair şi cam asta este tot, se va face rescrierea setărilor Default ale serviciilor Windows.
  Pentru a vedea cum acţionează această aplicaţie, dar şi o metodă de repararea a Windows-ului vă invit să vizionaţi clipul de mai jos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!