Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

31 aug. 2016

Cum Reglezi Luminozitatea Desktop-ului din Mouse

Am mai scris în trecut despre posibilitatea de a modifica luminozitatea ecranului în funcţie de momentul zilei însă în acele articole vorbeam despre posibilitatea de a schimba intensitatea luminozităţi în mod automat în funcţie de oră Flux - Setarea Automata a Luminozitatii Ecranului si Schimba automat culorile Desktop-ului in functie de luminozitate

  Însă astăzi voi scrie despre alte două aplicaţii care vă permit modificarea luminozităţii în mod manual în funcţie de preferinţe (independent de oră la care se vrea acest lucru).
  Aplicaţiile sunt uşor de instalat şi utilizat având un meniu intuitiv
Descărcaţi
  Click Monitor este o aplicaţie portabilă şi odată dat click pe ea vă apare un grafic cu 3 bari două bari de reglaje ale culorilor şi una de reglare a volumului
  ScreenBringht are mai multe opţiuni printre care şi 4 presetări de culoare.  Pentru a vedea cum funcţionează aceste aplicaţi vă invit să urmăriţi clipul de mai jos, unde vă prezint pe larg în câteva minute cum puteţi utiliza aceste aplicaţii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!