Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

21 iul. 2016

MiniToolBox Repara Conexiunea de Net

În ultimul timp, necesitatea unei conexiuni la internet este tot mai evidentă şi la fel de importantă este viteză acestei conexiuni. De multe ori viteza de internet nu este cea pe care ne-a promis-o provider-ul de internet (furnizorul de net), asta din mai multe cauze, Printre care se pot număra şi anumite setări greşite făcute pe sistemul nostru.
  De aceea m-am gândit să vin cu o aplicaţie care vă poate optimiza şi repară conexiunea la internet prin apăsarea unui buton puteţi bifa anumite opţiuni de scanare a setărilor şi în cazul în care acestea au parametri greşiţi să le refacă.
  Aplicaţia se numeşte MiniToolBox şi o puteţi descărca de Aici şi aşa cum am spus utilizarea acesteia este extrem de simplă, după descărcare şi instalare va rămâne să o rulaţi şi să bifaţi una sau toate căsuţele care vă permit repararea şi optimizarea conexiuni la internet prin apăsarea butonului Go.
  Pentru un rezultat concludent vă recomand ca înainte de a utiliza această aplicaţie să faceţi un test de viteză urmând ca după ce aţi rulat MiniToolBox şi aţi dat restart să refaceţi acel test, pentru a vedea dacă valorile vitezei de internet s-au modificat, sper în bine.
  Pentru a vedea cum anume puteţi utiliza MiniToolBox dar şi pentru alte amănunte despre această aplicaţie vă invit să urmăriţi această aplicaţie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!