Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

15 iul. 2016

MEMU Emulator Android pe Calculator

Am mai scris două articole despre aplicaţi care vă permit să instalaţi un emulator Android pe Calculator, În primul am scris despre BlueStacs aplicaţie cu ajutorul căreia puteţi avea Viber şi Wassap pe PC şi cel de-al 2 lea este despre Andy, o altă aplicaţie care simulează sistemul Android pe Windows.

  Din păcate aceste două aplicaţii consumă destul de multe resurse, de aceea m-am gândit să caut o alternativă mai economică, care poate fi rulată şi pe sisteme mai puţin performante şi aşa am da peste MEMU Emulator. Aplicaţia cu o interfaţă simplă, care poate concura cu cele două menţionate anterior.

Descărcaţi MEMU Emulator de aici

  Instalarea este simplă şi destul de simplă şi după acea trebuie să faceţi o mică configurare unde veţi avea nevoie de un cont Google (o adresă de gmail) după ce aţi introdus adresa şi parola contului Google totul este intuitiv şi vă puteţi bucura de experienţa Android pe sistemul Window.
  Pentru a înţelege mai bine ce aveţi de făcut, vă recomand să vizionaţi clipul de mai jos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!