Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

29 iul. 2016

Easy Service Optimizer Accelereaza PC-ul tau

Cui nu i s-a întâmplat ca PC-ul, sau laptopul să porneşte şi să funcţionează din ce în ce mai greu şi asta se întâmplă datorită acumulări de noi informaţii, creezi de noi intrări în registry, dar şi de apariţia unor noi servici care sunt adăugate la instalarea unor noi aplicaţi şi de multe ori aceste servici nu se dezinstalează odată cu aplicaţia, sau de multe ori aceste servici nu sunt necesare, îngreunând funcţionarea sistemului nostru.

  Eu am mai vorbit despre posibilitatea de a oprii anumite servicii în mod manual, dar şi despre Synei Services Manager, aplicaţia care vă opreşte serviciile Windows de care nu aveţi nevoie.
Astăzi voi aduce în discuţie aplicaţia Easy Service Optimizer, aplicaţie care ca şi Synei vă opreşte serviciile inutile. M-am gândit să vă prezint şi acest program pentru că dvs să aveţi de unde alege şi să vă opriţi la metodă care vă avantajează mai mult.

Descărcaţi Easy Service Optimizer de Aici

 Utilizarea aplicaţiei este extrem de simplă, după descărcare şi instalare vă rămâne să o rulaţi şi să alegeţi gradul de optimizare pe care îl doriţi

  • Safe
  • Tweaked
  • Extreme
  Dacă însă nu doriţi să opriţi în mod automat serviciile conform unuia dintre aceste preseturi, puteţi selecta manual ce servicii sa oprit.
  Pentru mai multe detali despre modul de utilizare şi funcţionare a aceste aplicaţii, vă invit să urmăriţi Tutorialul Video postat mai jos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!