Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

17 iun. 2016

Cum lipesti mai multe filme de lunga durata

Dacă doriţi să lipiţi două, sau mai multe filmări folosind o aplicaţie gratuită care pe lângă simplitate, este şi rapidă faţă de alte aplicaţii care fac acelaşi lucru, de asemenea această aplicaţie vă oferă posibilitatea de a salva filmuleţul rezultat în urma procesului de lipire (unire) în diferite formate şi de asemenea cu această aplicaţie puteţi converti din în diferite formate.


  Aşa cum v-am spus procesul de lipire este simplu şi pentru a uni filmuleţele dorite. Pentru a rezulta un singur film; instalaţi şi rulaţi Freemake Video Converter şi în fereastra de start mergeţi la File - Add Video - mergeţi în locaţia unde se află filmuleţele pe care doriţi să le uniţi - selectaţi-le pe toate şi apăsaţi Open 
  Acestea vor fi adăugate în fereastra Freemake Video Converter acum apăsaţi butonul Join Files (din partea dreaptă sus) puteţi să adăugaţi un efect de tranziţie între filmuleţe, sau puteţi închide acea tranziţie, în felul acesta trecerea se va face direct. 
  Acum alegeţi formatul în care doriţi să se randeze (salveze filmul rezultat din lipirea filmuleţelor) - Alegeţi locaţia în care se va salva  şi daţii un nume după care apăsaţi Save
  Dacă doriţi să vedeţi toate detaliile acestui proces de lipire a mai multor filmuleţe, vă invit să urmăriţi Tutorialul video de mai jos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!