Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

31 mai 2016

Cum pui Windows-ul pe Stick

Încă sunt întrebat cum anume se poate instala Windows-ul de pe stick, sau cum se poate pune Windows-ul pe stick. Deşi eu am mai scris încă două articole Cum faci un stick bootabil cu Windows 
si Cum fac un stick Bootabil cu orice Wondows de la XP la Windows 8 unde vă spuneam cum puteţi crea un stick bootabil cu sistemul de operare Windows.
  Astăzi o să vă prezint poate cea mai simplă metode de a pune Windows-ul pe stick folosind ZOTAC WinUSB Makerpa [licatie portabilă care vă permite în doi paşi să vă atingeţi scopul.

Descărcaţi ZOTAC WinUSB Maker de Aici

   Pe lângă această aplicaţie mai aveţi nevoie de:
1. O imagine iso cu varianta de Windows dorită, sau un cd/dvd cu Windows pe care să îl faceţi imagine iso cu ajutorul aplicaţie Power ISO.
2. Un stick USB de minim 4GB
  După ce aţi făcut rost de imaginea iso rulaţi ZOTAC WinUSB Maker - Alegeţi stick-ul pe care doriţi să puneţi imaginea Windows şi trageţi-l în fereasta ZOTAC WinUSB Maker apoi mergeţi în locaţia unde aveţi acea imagine iso cu Windows.
  Vă voi lăsa mai jos Tutorialul Video pentru a înţelege ce aveţi de făcut.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!