Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

15 mai 2016

Cum iti faci singur o Configuratie pentru PC

Foarte mulţi m-au întrebat, dacă le pot da sfaturi cu privire la un PC, Laptop pe care să şi-l cumpere, dar adevărul este că aceste devices-uri trebuiesc cumpărate în funcţie de necesităţi (ce anume vrei să faci cu ele) în felul acesta nu rişti să iroseşti bani pe lucruri inutile şi să cazi în cele două capcane:

  • Fie să cumperi un sistem care nu face faţă cerinţelor tale 
  • Fie să cumperi un sistem care este prea bun pentru ce vrei tu să faci cu el (unii ar spune că nu are nimic şi că mai târziu îţi va folosi, dar nu este aşa pentru că tehnologia avansează foarte repede în acest domeniul şi preţurile sunt în scădere pe nivelul tehnologic. Aşa că dacă plătiţi pentru o tenologie nou apărută veţi plăti un preţ mare).
  Deşi eu nu fac configurări am căutat soluţii pentru ca acest lucru să fie posibil şi pentru cei cu mai puţină experienţă. 
1. Trebuie mai întâi să îşi facă un plan
  • Ce anume vreau să fac cu acel sistem, aici se deosebesc 4 categorii.
1. Home - Este un sistem cu o configuraţie care îţi permite să faci lucrurile de bază Muzică, Filme, YouTube, Facebook, şi alte activităţi de genul.
2. Office - Este un sistem care îţi permite toate activităţile de mai sus plus anumite activităţi consumatoare de resurse cum ar fii editări video, grafice, text, foto, etc
3. Gaming - Este un sistem care îţi permite toate activităţile de mai sus plus alte activităţi consumatoare de resurse cum ar fi rularea unor jocuri cu credinţe de sistem ridicate (atenţie la Placa Video, Procesor şi Ram).
4. Expert - Este sistemul care îţi permite toate activităţile de mai sus si in plus îţi va permite să ţii pasul cu evoluţia un timp mai îndelungat permiţându-ţi dacă nu mai face faţă cerinţelor actuale să faci un Update de actualitate.
  După ce v-aţi decis ce sistem doriţi trebuie să treceţi la pasul doi

  • Bugetul - În funcţie de acesta veţi putea să vă creaţi o configuraţie mai mult sau mai puţin performanţă. 
  Sunt foarte multe forumuri de specialitate unde găsiţi configuraţi în funcţie de buget, este de ajuns să tastaţi pe Google "Configuraţie PC+bugetul de care dispuneţi). 
  Dar însă aşa cum v-am spus, dacă dvs doriţi să încercaţi să vă configuraţi siguri sistemul ideal vă las mai jos două site-uri unde puteţi face acest lucru şi de asemenea vă voi lăsa şi două clipuri pentru a vedea ce aveţi de făcut pe fiecare site în parte pentru a putea să obţineţi rezultatul dorit.
 http://adf.ly/1UVpkk
 http://adf.ly/1UdazY
1

 2


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!