Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

13 apr. 2016

Cum aflu daca mai pot adauga Ram

Datorită cerinţelor de sistem tot mai mari pe care le au anumite aplicaţii, sau jocuri, uneori nu reuşim să rulăm în bune conditi (fără lag şi erori) aceste aplicaţii şi ne vedem nevoiţi să încercăm găsirea unor soluţii de optimizare a sistemului, pentru a putea răspunde aşa cum ar trebui la anumite comenzi. 
  De multe ori însă soluţiile de optimizare prezentate pe acest blog, nu sunt suficiente şi atunci trebuie să ne gândim la posibilitatea unui Upgrade, însă nu de fiecare dată se poate face acest upgrade, pentru că de cele mai multe ori componentele hardware sunt învechite.
  Şi totuşi dacă vă gândiţi să adăugaţi plăcuţe de ram pe dispozitivul dvs. ar trebui mai întâi să aflaţi dacă placa de bază mai permite acest lucru şi apoi să aflaţi ce plăcuţe de ram aveţi.
  Pentru a afla aceste informaţii vă invit să urmatiti cele două clipuri de mai jos.
  Primul clip prezintă un utilitar care vă ajută să aflaţi dacă placa de bază suportă o altă plăcuţă de Ram.

  
  În cel deal doilea clip vă este prezentată o aplicaţie cu ajutorul căreia aflaţi tipul componentelor hardware pe care le are dispozitivul dvs, inclusiv modelul plăcuţei de ram disponibilă pe acesta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!