Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

27 mar. 2016

UPCleaner Curata Optimizeaza si Protejeaza Calculatorul

  Am vorbit foarte des despre aplicaţii de optimizare şi când vine vorba despre întreținerea și curățarea fișierelor junk, probabil că ne gândim la CCleaner, dar după cum ştiţi (dacă aţi citit acest blog) există multe alternative, cum ar fi UPCleaner. 
  Programul este conceput pentru a curăța PC-ul de dosarele junk și pentru a proteja utilizatorii de amenințări. UPCleaner dispune de caracteristici de care CCleaner nu dispune, iar odată instalat acesta are o interfață de utilizator simplă și curată, în plus, acesta adaugă după instalare un widget pe desktop care arată câtă memorie a sistemului de operare este utilizată, împreună cu datele de rețea.
  În partea de jos. UP Cleaner dispune de patru butoane.
  • PC Boost
  • Clean
  • Fix Web Browsing Risk
  • ToolBox. PC Boost oferă posibilitatea utilizatorilor să scaneze computerul pentru a indentifică diferite probleme și să le repare. Cu Clean pot fi eliminate dosarele junk, iar în timpul scanării este afișată dimensiunea fișierelor generale nedorite. Fix Web Browsing Risk poate scana și detecta diferite riscuri de browsing.
  Aveţi posibilitatea de schimba anumite Setări, care poate fi accesate prin intermediul butonului hamburger menu, aplicația oferă posibilitatea utilizatorilor să activeze/dezactiveze alerta de utilizare ridicată a procesorului, sau pot fi oprite alte notificări.
Aveţi mai multe amănunte în acest clip pe care vă invit să îl urmăriţi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!