Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

3 mar. 2016

Kerish Doctor Optimizeaza si Repara Windows-ul

De multe ori am spus că odată cu utilizarea pe o perioadă îndelungată a sistemului de operare Windows acesta se îngreunează cu date inutile şi nu mai funcţionează aşa cum ar trebui. Mulţi dau vina pe viruşi şi reinstalează sistemul, înainte de a încerca o curăţare, optimizare şi reparare. Am scris pe acest blog despre foarte multe astfel de aplicaţii încât mi-ar fi greu să spun care este cea mai bună dintre ele, însă atunci când testez o aplicaţie şi sunt mulţumit de rezultatele obţinute, vin şi o recomand.
  Aşa s-a întâmplat şi cu Kerish Doctor 2015 o aplicaţie care optimizează şi repară într-un mod rapid şi simplu Windows-ul dvs. eliminând fişiere temporare şi reparând anumite erori care apar în timpul utilizări sistemului de operare pe o perioadă mai lungă.
   Utilizarea aplicaţiei Kerish Doctor este relativ simplă, dacă se alege scanarea şi repararea Automată. Acest lucru se realizează prin apăsarea tab-ului Mentenance şi apoi click pe Full Scan, după scanare vă va fi afişată lista cu erorile găsite, erori care vor fi rezolvate dacă lăsaţi căsuţele bifate. În cazul în care nu doriţi ca această aplicaţie să nu aducă modificări în anumite sectoare, debifaţi căsuţa corespunzătoare şi apoi apăsaţi butonul Repair aşteptaţi să rezolve problemele şi daţi Ok.


  Puteţi să optimizaţi sistemul dvs. şi pe segmente pentru a vedea cum puteţi face acest lucru, dar şi dacă doriţi să aflaţi mai multe amănunte despre această aplicaţie, vă invit să urmăriţi Tutorialul Video de mai jos.
  Tot cu această aplicaţie puteţi optimiza şi repară conexiunea la net

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!