Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

31 mar. 2016

5 Aplicati gratuite de Editare Video

Mulţi dintre noi căutăm aplicaţi de editat video fie pentru a tăia un filmuleţ, fie pentru ai adăuga o altă coloană sonoră, sau pentru a scoate coloana sonoră, sau chiar să adăugăm efecte sau alte operaţiuni şi de de multe ori ne întrebăm sau care este cea mai la îndemână aplicaţie cu care să putem face toate aceste lucruri dacă se poate într-un mod gratuit uşor şi rapid. De aceea m-am gândit să prezint 5 aplicaţii care îndeplinesc aceste criteri.

  • 1. Movie Maker aplicaţia care vine instalată în sistemul de operare Windows, aceasta poate fi folosită şi de către utlizatorii mai puţini experimentaţi fiind deajuns să petreceţi câteva ore navigând prin meniul aplicaţiei. 
  • 2. VirtualDub - Aplicaţia aceasta este portabilă şi vă permite mici editări (unire filme, tăieri, convertiri format video). 
  • 3. AviDemux ca şi Virtualdub este o aplicaţie care vă permite mici editări video cu aceasta puteţi adăuga un watermark (logo) pe clipurile video create. 
  • 4. Video pad o aplicaţie asemănătoare cu Movie Maker. 
  • 5. Hit Film Express este cea mai complexă aplicaţie de editare video gratuită, aceasta putând să schimbe total un video, Tocmai datorită complexităţi necesită anumite cunoştinţe, opentru un utilizator ne experimentat fiind destul de greu să lucreze cu această aplicaţie.
  De reţinut că acestea sunt aplicaţii gratuite, de acea să spun că nu ar trebui aşteptate rezultate extraordinare (mai puţin Hit Film Express) comparabile cu cele optinute dacă am folosi aplicaţii comerciale gen Adobe Premier, sau Sony Vegas.
  Pentru mai multe amănunte despre aceste aplicaţii vă recomand să urmăriţi clipul de mai jos

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!