Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

19 ian. 2016

Ready Boost iti Adauga RAM si Creste Performanta Calculatorului

Mulţi dintre noi căutăm să mărim performanţa sistemului nostru fără să facem mari investiţii. Pe acest blog am vorbit de foarte multe metode de optimizare şi creştere a performanţei. Astăzi voi veni cu un nou articol în care voi aborda acelaşi subiect, mai cu seamă creşterea performanţei calculatorului prin mărirea memoriei ram.

  Nu este vorba de adăugarea unor plăcuţe ram ci de folosirea unui Stick usb care prin funcţia Ready Boost ne va ajuta să ne bucurăm de mai multă memorie ram.
  De precizat însă că nu toate stick-urile usb dispun de această funcţie, pentru a verifica dacă stick-ul dvs vă poate ajuta (dispune de funcţia Ready Boost) daţi click dreapta pe stick (în My Computer) Properties - Ready Boost. Pentru a adăuga memorie ram cu ajutorul stick-ului daţi click pe Ready Boost şi aici veţi găsi 3 opţiuni
  •     Să nu folosiţi această funcţie pe acest stick
  •     Să folosiţi doar partea liberă de memorie a acestui stick pentru a o pune la dispoziţia
  •     Să folosiţi întreg stick-ul
  Alegeţi una din ultimele două opţiuni (bifaţi) şi apoi apăsat Apply şi aşteptaţi să se facă transferul de memorie cache de pe calculator pe stick.
  Când folosiţi această funcţie nu trebuie să scoateţi stick-ul din portul usb (dacă o faceţi vi se va bloca pc-ul). Pentru mai multe amănunte despre cum anume puteţi creşte performanţa Pc-ulu cu ajutorul unui stick vă invit să urmăriţi Tutorialul Video de mai Jos unde veţi găsi toate amănuntele necesare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!