Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

3 ian. 2016

Cum opresti microfonul din tastatura

Dacă utilizaţi microfonul destul de des şi doriţi să îl puteţi oprii apăsând un buton (tastă), Puteţi face acest lucru dacă utilizaţi o mică aplicaţie portabilă (nu necesită instalare) numită MicMute. Nu este foarte mult de scris despre această aplicaţie.
  • După ce o descărcaţi
  • .Daţi click pe utilitar şi această aplicaţie va rula în TaskBar (bara de Start). 
  • Tot ce aveţi de făcut este să mergeţi pe iconiţa aplicaţiei pe care o găsiţi aşa cum v-am spus în bară de Start, să daţi click dreapta şi click pe Setup Shortcut acum alegeţi o combinaţie de taste care să acţioneze această aplicaţie (o combinaţie de taste care să oprească, sau să pornească microfonul). Puteţi alege ca această acţiune, de oprire şi pornire a microfonului să fie făcută şi cu o singură tastă, dar nu este indicat întrucât tasta respectivă poate fi utilizată în momentul în care utilizaţi tastatura şi astfel să acţionaţi aplicaţia MicMute fără să vreţi, oprind sau pornind microfonul în mod accidental.
  În momentul în care microfonul este pornit (se aude) culoarea pictogramei pe care o găsit în bară de Start este de culoare roşie, iar când microfonul este oprit (nu se aude) această pictogramă este de culoare neagră. 
  De asemenea în momentul în care acţionaţi aplicaţia MicMute prin folosirea combinaţiei de taste alese, veţi primi şi o notificare video (o fereastră popup care vă anunţă starea microfonului, oprit, sau pornit) veţi primi şi o notificare audio (un semnal sonor), care vă anunţă că aţi folosit combinaţia de taste care are acţiune asupra microfonului.
  În principiu folosirea acestei aplicaţii este simplă este de ajuns să o descărcaţi.

Descărcaţi MicMute de Aici

  Utilizarea aplicației o faceţi conform celor scrise mai sus, tot ce aveţi de făcut este să alegeţi combinaţia de taste (sau o tastă) care să vă oprească, sau să vă pornească microfonul din tastatura.
  Pentru a vă convinge cât de simplă este această aplicaţie, vă invit să urmăriţi Video Tutorialul de mai jos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!