Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

23 dec. 2015

Microsoft Security Essentials un Antivirus usor

Mulţi dintre dvs vă plângeţi că aplicaţiile antivirus consumă multe resurse în îngreunează funcţionarea sistemului, de acea întrebaţi care antivirus consumă cele mai puţine resurse. Sunt sigur că aţi primit multe sfaturi, dar puţini v-au menţionat aplicaţia Microsoft Security Essentials. Această aplicaţie este oferită gratuit de cei de la Microsoft şi este o aplicaţie destul de eficientă care consumă puţine resurse.

  Aplicaţia Microsoft Security Essentials vine cu o interfaţă simplă, dar care însă vă pune la dispoziţie tot ce aveţi nevoie Setările Microsoft Security Essentials sunt destul de intuitive, interfaţă este formată din patru tab0-uri:
  • Home
  • Update
  • History
  • Settings

Descărcaţi Microsoft Security Essentials de Aici

  Microsoft Security Essentials trebuie să treacă de WGA, adică de Windows Genuine Advantage, dacă aveţi un Windows piratat nu vă sfătuiesc să instalaţi această aplicaţie, dar sunt sigur că mulţi dintre dvs. aveţi Windows XP, Vista, 7, sau 8 cu licenţă, nu pentru că le-ar cumpăra ci pentru că se dau la notebook-uri.
  Pentru a vedea cum anume puteţi instala şi configura Microsoft Security Essentials vă invit să urmăriţi Tutorialul Video Pe care îl Vedeţi mai jos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!