Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

12 dec. 2015

GBoost Optimizeaza Calculatorul

Mereu am fost întrebat cum îmbunătăţi performantele calculatorului şi datorită aceste întrebări am făcut diferite Tutoriale (am scris articole) despre setări care vă pot ajuta. Pentru aceia însă care nu doresc să facă anumite modificări manuale în setările Windows-ului. Din teamă de a nu strica ceva multi nu fac aceste setari, de aceea au fost create aplicaţii care vă pot face aceste setări automat prin simplă apăsare a unui buton.

  Despre o astfel de aplicaţie voi vorbi în articolul de astăzi. Aplicaţia se numeşte GBoost şi vă poate optimiza sistemul prin oprirea unor procese şi servicii care consumă resurse. Această optimizare se poate face chiar şi atunci când nu aveţi un consum mare de resurse (când nu jucaţi) un plus de performanţă nu strică niciodată.Pentru a vă bucura de acest lucru.

Downloadati GBoost de Aici

  După descărcare instalaţi aplicaţia (are o dimensiune extrem de mică).
  Odată instalată se va conecta la un server pentru a lua o listă cu setări ce le va face pe pc-ul dvs. In cazul în care nu se poate face această conectare vă invit să urmăriţi Tutorialul Video de mai jos în care veţi vedea şi cum se remediază această problemă.
  În cazul în care această conectare se va face fără probleme tot ce aveţi de făcut după instalarea aplicatiei este să rulaţi aplicaţia şi să apăsaţi butonul Press to Boost şi apoi să aşteptaţi să se facă optimizarea prin închiderea proceselor de care în mod normal nu aveţi nevoie.
  Pentru a face o optimizare personalizată (opriţi ce doriţi) înainte de a apăsa butonul Press to Boost vă invit să bifaţi căsuţa Advanced Mode şi să alegeţi ce proces să închideţi (off) sau ce proces să lăsaţi deschis (On) şi apoi să apăsaţi butonul de optimizare Press to Boost.
  Pentru cei care vor să se convingă de eficienţa acestei aplicaţii îi invit să vizioneze clipul ataşat acestui articol.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!