Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

21 dec. 2015

Cum introduci un Playlist pe pagina principala YouTube

Mereu am spus că trebuie să fie o legătură puternică între un blog şi un canal de Youtube, acestea completându-se foarte bine (explicaţiile de pe blog sunt completate de filmuleţul publicat pe Youtube). Idea este că acel canal de YouTube să fie Vizibil şi bine organizat pentru a putea face trimiterea către un Clip sau către un Playlist care cuprinde clipuri similare care ar putea ajuta.
  Plecând de lla această idee m-am gândit să scriu acest articol, căruia îi voi atasa şi un clip postat pe YouTube în care vă voi arăta cum anume se pot crea aceste playlist-uri (liste de redare), dar şi cum se pot pune pe pagina de pornire a canalului, în felul acesta să poată fi vizibile în momentul în care îţi este vizitat canalul.
Prima dată vom crea un Playlist Nou
1 Vă logaţi la canal - MANAGER VIDEO - Playlisturi - Playlist nou - Daţi un titlu listei de redare - Crează.
2. Adăugarea acestui playlist pe pagina principală (Home page) a canalului Dvs.
  După cum poate ştiţi canalul poate fi editat şi va permite să adăugaţi o copertă, o miniatură, sau link-uri către păgâni Web si de asemenea vă permite să creaţi liste de redare pe pagina principală (acesta fiind subiectul articolului de astăzi). Pentru a face toate aceste editări mergeti pe pagina principală a canalului (Canalul meu)
  Mergeţi şi apăsaţi butonul de editare (atribuit secţiuni playlist-uri) şi aici apăsaţi pe, Schimbaţi setările de navigare ale canalului" activaţi secţiunea ,,Răsfoieşte" şi ,,Discuţii" după care daţi Salvare.
  Acum la finalul pagini o să vă apară butonul Adăugaţi o Secţiune şi de aici alegeţi ce anume doriţi să vă apără pe pagina principală în cazul nostru liste de redare.
Pentru cei care nu au inteles ce au de facut ii invit sa urmareasca clipul de mai jos in care vor vedea acest proces de creare si adaugare a listelor de redare ( si nu numai).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!