Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

26 nov. 2015

Baidu Antivirus, Gratuit si eficient

Dacă căutaţi soluri antivirus gratuite, dar în acelaşi timp eficiente, vă invit să încercaţi această aplicaţie care are un meniu de protecţie complet. Protecţie navigare internet, protecţie tranzacţii internet, protecţie usb, protecţie anti keylogger, protecţie Webcam şi altele. Pe lângă aceste protecţii aplicaţia vă oferă şi anumite Tools care să vă ajute la optimizare (acestea le puteţi instala opţional.
  Meniul de navigare este simplu fiind grupat pe 3 categorii pe care le găsiţi în stânga ferestrei de Start a aplicaţiei
  • Scan
  • Protection
  • Toolsbox
Descărcaţi Baidu Antiviruşi de Aici

  Pe lângă acestea aveţi în partea de sus dreapta şi alte butoane care vă permit să faceţi anumite setări (fie să schimbaţi tema, fie să configuraţi această aplicaţie antivirus după bunul plac).

  Pentru ca această aplicaţie să fie optimizată la maxim (să fie eficientă şi să nu consume multe resurse) vă invit să urmăriţi Tutorialul video creat special pentru acest lucru.

2 comentarii:

  1. Va rog foarte frumos daca ati putea sa ne arati cum sa transformam o imagine .vmdk VMware image in format iso, pentru ca am un OS X Mountain Lion 10.8.3 VMware Image care ar merge pe orice calculator Live CD

    RăspundețiȘtergere
  2. Ati putea sa faceti un tutorial despre convertirea imaginilor iso in imagini VHD si montarea lor intro partitie care sa buteze dupa restart. si asta ca sa nu mai avem nevoie de VMware care are 500MB. Tutorialele din ultimul rind ale dumneavoastra sunt foarte interesante si pentru asta tin sa va multumesc din suflet. Baidu Antivirus are un sanbox foarte util pentru cei care testeaza programe, daca puteti sa faceti un tutorial cum sa salvam acel sanbox separat de antivirus sau despre un alt sanbox la fel de performant la fel ca acestea. Va multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!