Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

12 oct. 2015

Torch, un Browser Rapid, fara consum mare de resurse

Dacă v-aţi întrebat vrodata care Browser esre mai rapid vin şi vă spun că Torch poate ocupa oricând un loc fruntaş. Acest Browser este identic cu Google Chrome lund de la acesta rapiditatea nu însă şi consumul de resurse (se ştie că browser-ul Google Chrome consumă foarte multă memorie). Dacă vreţi să încercaţi un Browser nou cu funcţii interesante, dar totuşi nu doriţi să vă îndepărtaţi prea mult de design-ul familiar al browserelor cunoscute Mozila, Explorer, sau Chrome Browser-ul Torch este recomandarea mea...  Aşa cum v-am spus Torch seamănă foarte mult cu Google Chrome funcţionând cu aceleaşi extensi ca acesta de asemenea butonul menu este identic (de aici puteţi face toate setările necesare pentru a personalizarea acestui brower).
  Ca şi noutăţi acest Browser oferă posibilitatea de a Downloada direct Video sau mp3 în momentul în care vizionaţi un clip acest lucru este posibil prin simplă apăsare a butonului Download care vă va apărea în dreapta sus a ficarui clip vizionat.
  Acest Browser mai vine şi cu un Manager Torrent cu azutorul căruia puteţi descărca direct prin apăsarea unui buton.
  Mai vine cu încă două butoane intresante unul care vă va duce către un site de unde puteţi descărca şi juca diferite jocuri şi un alt buton care vă va duce către un site de unde puteţi descărca şi asculta muzică.
  Pentru a cunoaşte mai bine acest Browser vă invit să îl downlodati, să îl instalaţi şi să faceţi setările pe care le explic pe larg în clipul pe care îl găsiţi mai jos.

 


3 comentarii:

  1. Salut,
    Folosesc de ceva timp acest browser si pot sa zic ca sunt mai mult decat multumit de el. Si ce imi place la el este faptul ca din cate extensii am adaugat, cu toate a fost compatibil. Nu cred ca o sa renunt curand la acest browser.

    RăspundețiȘtergere
  2. 67 ani ! Am incercat sa descarc Torch pe acest PC si spune ca NU SE POATE DESCARCA !!!
    Am Win 10 .... cum stiti Dvs ...,,neoficial ", ar fii aceasta o problema ?
    Cu stima ! Nicu

    RăspundețiȘtergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!