Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

20 oct. 2015

Descarca Muzica fara sa incalci drepturi de autor

  Pentru că deţin şi un canal de YouTube pe care postez din când în cânt clipuri, am fost întrebat de multe ori de unde şi cum anume pot introduce în clipurile postate pe YouTube coloană sonoră, fără să risc ca YouTube-ul să îmi blocheze clipul pentru că am încălcat termeni şi condiţiile nerespectând drepturile de autor.  Sunt mai multe site-uri care pun la dispoziţie suport audio gratis fără copyright, dar dintre toate acestea eu prefer biblioteca YouTube, care pune la dispoziţie mii de cântece gratuit pe care utilizatori şi creatori YouTube şi nu numai le pot folosi fără să aibe vreo obligaţie.
 Am făcut un Video Tutorial despre acest subiect pe care îl voi lăsa la finalul acestui articol, asta dacă doriţi să aflaţi mai multe amănunte despre cum anume puteţi utiliza librăria audio Youtube.

Paşi sunt simpli, dacă sunteţi un creator YouTube şi aveţi nevoie de suport audio pentru clipurile dvs, dar nu doriţi să plătiţi drepturi de autor şi nici să încălcaţi legea copyright atunci vă invit să faceţi următorul lucru:
  • La logaţi la un Cont Youtube (Adresa Gmail). 
  • Accesaţi YouTube.
  • În partea dreaptă a păgâni principale printre alte tab-uri veţi găsi şi tab-ul Crează. 
  • Daţi click pe acel tab şi alegeţi una dintre melodiile afişate. 
  • Puteţi filtra (sorta) melodiile după gen, stare de spirit, instrument, durată... 
  • Puteţi asculta melodia apăsând butonul Play şi apoi puteţi descărca piesa dorită apăsând butonul Download. 
  • În lista de redare sunt afişate două tipuri de melodii; libere de orice obligaţie şi melodii care atrag după sine odată folosite obligaţia de a pune în descrierea clipului link-ul care duce către site-ul artistului, sau alte informaţii. 
  • După ce aţi ales melodia dorită o puteţi folosi ca fundal audio în clipurile dvs. fără să vă faceţi griji cu privire la încălcare drepturilor de autor.
  Dacă doriţi să vizitaţi librăria Audio YouTube puteţi da click Aici.
  Vă invit să urmăriţi Tutorialul Video în care găsiţi şi alte informaţii.
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!