Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

15 oct. 2015

Cum scapi de Reclame si Adnotari Youtube

Cu toţi suntem uneori enervaţi de reclamele (agresive) care apar pe diferite site-uri şi de adnotare care apar pe diferite clipuri acestea împiedicând vizionarea clipurilor în bune condiţii. Ştiu că or să fie mulţi cei care or să spună că nu ar trebui să scriu acest articol atât timp cât pe blog-ul meu sunt afişate reclame (îmi iau singur pâinea de la gură). Însă sunt de părere că omul trebuie să dea click pe reclame din instinct (de bună voie) şi nu să fie condiţionat şi agresat cu acele reclame, de acea deşi ca şi utilizator de anunţuri Adsense m-am gândit să scriu acest articol fiind împotriva reclamelor agresive...
  Pentru a scăpa de reclame cea mai cunoscută metodă este instalarea extensiei AdBlock Plus în funcţie de navigatorul (browser-ul) pe care îl folosiţi instalaţi extensia corespunzătoare.
  O altă metodă este cea oferită chiar de YouTube care oferă posibilitatea de a viziona clipurile fără reclame, sau adnotări dacă faceţi câteva setări, pentru a face aceste setări trebuie să urmaţi paşi ce îi voi explica mai jos, sau să urmăriţi clipul ataşat acestui articol.
  • Vă logaţi pe canalul dvs.
  • Mergeţi pe rotiţa setări 
  • Apăsaţi tabul Playback (Redare) 
  • Debifaţi căsuţa Annotations and in-video notifications (Adnotări și notificări în videoclip). 
  • Save.  
  Aceştia sunt paşi care vă permit să dezactivaţi notificările de pe clipurile postate pe YouTube. Dacă nu aţi înţeles ce aveţi de făcut aşa cum am scris şi mai sus, vă invit să urmăriţi Clipul ataşat, Clip în care explic pe larg paşi pe care trebuie să îi urmaţi pentru a scăpa de adnotări şi reclame.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!