Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

31 oct. 2015

Cum castigi bani cu Video Tutorialele altora

Am fost întrebat de curând cum se pot posta clipuri pe un blog pe platforma Blogger şi dacă este legal să publici un articol ataşând un video care nu îţi aparţine. Astăzi m-am decis să răspund acestor două întrebări, mai întâi cum postezi un clip pe blog şi apoi dacă este legal şi în ce condiţii se pot folosi clipurile altor persoane fără să se încalce dreptul de autor.

  Pentru a posta un clip pe blog va trebui să Mergeţi în modul de editare Html al acelui articol şi să introduceţi în acest mod codul clipului pe care doriţi să îl postaţi în articol.
O să iau un caz concret
Editare articol nou 
  • Mergeţi în partea stângă şi treceţi de pe modul scrieți pe modul HTML apoi mergeţi pe site-ul pe care se află clipul ce doriţi să îl puneţi pe blog-ul dvs.
  • Copiaţi codul de încorporare fie din tab-ul "Trimite" - "Cod de încorporat" - Copiaţi codul de genul shttps: //youtu.be/_PYSqcyUIYcvi mergeţi pe pagina blog-ului (care aşa cum v-am spus trebuie să fie în modul HTML 
  • Aici lipiți (Paste) codul copiat mai devreme. 
  • Puteți copiați acest cod si dacă dați click dreapta pe clipul pe care doriți sa il postați in articolul dvs.
  • Puteţi să faceţi câteva setări prin care să alegeţi dimensiunea player-ului video (lăţime şi înălţime) şi apoi vă puteţi întoarce în modul Scrieţi, moment în care player-ul video introdus (clipul ales) va fi afişat pe pagina de editare a blog-ului (articolului).
  Puteţi să adăugaţi acum un text (o mică descriere, sau mai multe informaţii cu privire la ceea ce conţine acel clip), sau puteţi posta articolul fără să introduceţi altceva decât acest clip, lucru mai puţin indicat întrucât acel clip va fi lipsit de conţinut. (boţi Google nu pot citi decât text, nu şi video, şi astfel nu vă poate poziţiona în motoarele de căutare după conţinutul articolului postat, singurele repere fiind titlul, cuvintele cheie introduse şi descrierea)
  Acesta este modul corect şi legal prin care vă puteţi popula blog-ul cu informaţi video (ca şi completare, sau nu) care nu vă aparţin.
  În acest fel dvs. veţi câştiga vizite (cititori ai blog-ului), iar cei interesaţi de clipul postat, (cei care vor da click pe clip vor fi vizitatori ai clipului)
  Dacă nu aţi înţeles ce aveţi de făcut vă invit să urmăriţi acest clip!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!