Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

23 sept. 2015

Upgrade Windows 10, Cum descarci Windows 10 gratis

Tot mai mulţi îmi recomandă să trec la Windows 10 însă am spus-o şi o repet că atât timp cât încă majoritatea folosesc Windows 7 şi atât timp cât Windows 10 prezintă anumite bug-uri ori cu driverele plăci de reţea, ori cu rularea anumitor aplicaţii şi jocuri, rămân pe Windows 7 (Windows-ul care mi se pare stabil şi cu anumite setări, destul de rapid. Dar sunt destui care sunt încântaţi de noul Windows 10 şi alţii nerăbdători să îl încerce. De aceea m-am gândit să scriu acest articol despre modalitatea de a face rost de noul Windows.
  Pentru cei care au instalat pe dispozitive sisteme de operare originale Windows 7, Windows 8/8.1 există posibilitatea de a face Upgrade la Windows 10 (după ce s-au făcut update-urile la zi la Windows-ul instalat. Însă puţini ştiu că au posibilitatea de a descărca o imagine iso a Windows-ului 10 direct de pe site-ul Microsoft, imagine pe care să o ardă pe un DVD, sau să o pună pe un stick, ca apoi să o instaleze. Această imagine poate fi folosită în varianta trial (30 zile), iar apoi trebui activată prin diferite metode (metoda indicată fiind cumpărarea unei licenţe).
  În acest articol (cu Video) voi explica paşi prin care puteţi descărca imaginea iso a Windows-ului 10 direct de pe site-ul celor de la Microsoft.
Accesati pagina microsoft.com
  Odată dat click pe acea pagină va trebui să daţi mai jos şi veţi găsi link-ul care va permite descărcarea unui utilitar care vă va înlesni descărcarea imagini iso dorite. Vă este oferită atât varianta de 32 (x86) cât şi 64, în funcţie de sistemul dvs daţi click pe una din opţiuni şi salvaţi imaginea iso, pe care aşa cum v-am spus veţi putea fie să o ardeţi pe un dvd fie să o puneţi pe un stick bootabil. Pentru a înţelege mai bine ce aveţi de făcut şi pentru a vedea întreg procesul ce trebuie urmat, vă recomand să vizionat clipul de mai jos.

1 comentarii:

  1. Salut ALEX.M-ai ajutat de multe ori, chiar daca nu direct.Tutorialele tale sunt bune si la obiect de aceea iti scriu aceste randuri, avand speranta ca ma poti ajuta.Problema mea este urmatoarea: Am in pc pe un ssd instalat win 8.1 /64 iar pe un hdd separat vreau sa instalez in dual boot win 7/32(am nevoie de 7/32) insa de baza ramane 8/64.Am un Stick cu (win 7) dau sa booteze de pe el porneste trece de load files si apare prima fereastra a noului win unde tre sa selectez tastatura .La acest pas mi se deconecteaza mouseul(are un led si se stinge)nu am nici sageata si nici nu pot selecta nici cu sagetile de la tastatura.Singura optiune este ESC si iesire .Multumesc, poate ai bunavointa si rabdare sa citesti mesajul si sa si raspunzi.Cu stima si tine-o tot asa!

    RăspundețiȘtergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!